MENIU

Bănăţenii au reuşit cu greu să se impună în faţa Farului

Foto: NewsIn

FC Timişoara a învins Farul Constanţa cu scorul de 3-2. Golurile partidei au fost înscrise de Gigel Bucur (9, penalty, 72), Rusmir (45), Teekloh (62) şi Chico (64), într-un meci din etapa a 28-a a Ligii I.

Încă din primele minute de joc ambele echipe se pun în gardă. Constănţenii aglomerează mijlocul terenului, astfel că Timişoara are probleme în a construi acţiuni periculoase în primele minute de joc.

Echipa lui Balint joacă prea relaxat, iar în ultimul minut înainte de pauză

În cea de-a doua repriză Timişoara se concentrează mai mult. Farul ştie deja punctele slabe ale bănăţenilor şi constănţenii rămân periculoşi. Teekoh (62) reuşeşte un autogol respingând în propria poartă o minge centrată din corner de Curtean. Nici nu au apucat să respire timişorenii că Chico (64) a şi ajuns la poarta lor şi a înscris golul egalizator. Jocul se intensifică, iar jucătorii lui Balint nu vor să scape printre degete victoria. Gigel Bucur (72) înscrie, după ce Magera deviază o minge în careu. Dar în loc să mai liniştească meciul, acest gol îl dinamizează şi mai mult. Constănţenii se ţin scai de poarta lui Pantilimon, iar Rusmir (90) marchează, dar golul e anulat pentru că este semnalizat în poziţie de offside.

Meciul se încheie cu o victorie chinuită a formaţiei lui Gabi Balint, care se află deocamdată pe locul trei în clasament.

Constănţenii au ajuns la cel de-al 10-lea meci fără victorie în Liga I, ultimul succes fiind consemnat în jocul cu Gloria Buzău, din etapa a 18-a. În precedentele 9 partide, elevii lui Lucian Marionof au înregistrat un rezultat de egalitate şi 9 înfrângeri.

În urma acestui rezultat, FC Timişoara a acumulat 55 de puncte şi se menţine pe locul 3, la egalitate cu Dinamo, care are însă un joc mai puţin disputat. De partea cealaltă, Farul Constanţa a rămas pe poziţia a 16-a, cu 23 de puncte.

Caseta tehnică:

FC TIMIŞOARA - FARUL CONSTANŢA 3-2 (G. Bucur 9-penalty, 71, Ben Teekloh 60-autogol / Rusmir 45, Chico 62)

FC Timişoara: Pantilimon - Stancu, Luchin, Nibombe, Latovlevic - Abiodun, Cisovsky, Borbely (Magera 71), Maxim (Curtean 46) - Parks (Rusic 66), Bucur. Antrenor: Gabi Balint.

Farul Constanţa: Curcă - Măţel (Fatai 82), Pătraşcu, Pahor, Vukomanovic - Băcilă, Ben Teekloh, Rusmir, Gerlem (Alibec 79) - Voiculeţ, Chico (nanu 84). Antrenor: Lucian Marinof.

Cartonaşe galbene: Cisovsky 78 / Chico 43, Curcă 62

Arbitri: Cristian Balaj - Florin Ungureanu, Iulian Szekely

Stadion: Dan Păltinişanu (Timişoara); Spectatori: 8.000

Vezi comentariul LIVE al partidei FC Timişoara - Farul Constanţa 3-2

Mai multe articole despre:
Liga I Farul Constanţa etapa a 28-a FC Timişoara