MENIU

Balint: \"Dacă nu învingem Craiova anulăm tot ce am făcut cu Rapid\"

Foto: NewsIn

Antrenorul formaţiei FC Timişoara, Gabi Balint, a declarat, vineri, că succesul obţinut contra Rapidului trebuie dublat de încă unul contra Universităţii Craiova, chiar dacă fotbaliştii pregătiţi de Nicolo Napoli formează \"echipa momentului\" în Liga I.

"Dacă nu câştigăm cu Craiova anulăm tot ce-am făcut cu Rapidul. Va fi un meci foarte greu, Universitatea joacă din elan şi are obiective măreţe. Valoarea ridicată a Craiovei va face ca stadionul să fie plin sâmbătă. Echipa noastră a crescut ca moral şi trebuie să avem vână. Fraţii Costea sunt jucători buni, dar aş vrea să câştige fraţii Karamian, pe care-i simt mai buni şi mai încrezători. Universitatea este o echipă ofensivă, căreia îi convine să înscrie prima şi, în funcţie de asta, îşi face strategia de joc. Nu mi-ar conveni un egal, chiar dacă Craiova e echipa momentului, dar şi noi putem fi la fel, pentru că nu am pierdut", a spus Balint.

Pentru meciul contra Universităţii Craiova, tehnicianul grupării de pe Bega nu se va putea baza pe aportul lui Goga, Stancu şi Brezinski, toţi accidentaţi.

FC Timişoara a întâlnit Universitatea Craiova sâmbătă, de la ora 18.00, într-un meci programat în cadrul etapei a 24-a.
Mai multe articole despre:
Universitatea Craiova Gabi Balint FC Timişoara