MENIU

BAC 2019 M2. Petiția elevilor de la Tehnologic, cu 50.000 de semnături: ”20 de puncte din oficiu!”

BAC 2019 M2 petitie matematica

BAC 2019 M2. Elevii de la profilul tehnologic se plâng că unul dintre subiectele de la Matematică a fost prea greu și vor 20 de puncte din oficiu. 

BAC 2019 M2. ”Subiectul de matematica de la profilul M2_tehnologic a fost mai greu decat M1 (mate-info), Eelevii sunt revoltati si au facut o petitie” - este doar unul dintre mesajele primite pe adresa redacției, martorocular@realitatea.net.

”Elevii cu profil tehnologic, ce au susținut astazi proba scrisa la matematică, au avut o surpriza la punctele a si b, ale exercițiului 2 de la subiectul 3, acestea sunt concepute pentru cei de mate-info (M1) in niciun caz pentru tehnologic (M2)”, ne-a scris un alt nemulțumit, miercuri.

O petiție care cere ”20 de puncte din oficiu la BAC M2” a fopst semnată deja de aproape 50.000 de oameni. 

BAC 2019 M2 Subiecte Matematică 

Barem Matematică M2 BAC 2019

Astăzi se încheie examenul maturității. După probele scrise la Limba și Literatura Română și istorie sau matematică, absolvenții de clasa a 12-a dau astăzi proba la alegere a profilului. 

Timpul destinat redactării unei lucrări scrise este de trei ore, calculat din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat. 

BAC 2019. Subiecte și bareme la matematică și istorie. Cum arată modelele?

Pentru rezolvarea subiectelor candidaţii vor folosi numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor vor utiliza numai creion negru.

Pentru probele scrise la Matematică şi Geografie, candidaţii pot apela doar la instrumente de desen.

La probele scrise mijloacele de calcul sunt interzise, iar hârtia folosită este doar cea distribuită în sala de examen. 

Bacalaureat 2019 Subiecte Română: Verifică subiectele și baremul de corectare

Toate sălile de examen au în dotare camere funcţionale de supraveghere video şi audio.

BAC 2019 M2. Nu este permis accesul cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare. 

Magie sau un simplu truc?! Un tânăr magician din Ploiești a prezis subiectele la Bacalaureat

În acelaşi timp, candidaţilor le este interzis să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare în interior sau cu exteriorul.

Cei surprinşi în aceste situaţii vor fi eliminaţi din examen, indiferent dacă materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu, indiferent dacă au fost introduse de aceştia ori de alţi candidaţi, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane şi indiferent dacă ei au primit ori au transmis materialele interzise.

BAREM Română BAC 2019. Se punctează orice formulare/modalitate de rezolvare corectă a cerințelor

BAC 2019 M2. Drept consecinţă, nu vor mai putea participa la probele următoare şi vor fi lipsiţi de posibilitatea recunoaşterii, în sesiunile următoare, a notelor la probele promovate anterior eliminării, inclusiv a probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale. De asemenea, aceşti candidaţi nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului.

Cele mai amuzante perle de la BAC 2019 Română

EDU.ro Subiecte Matematică BAC 2019 // M1, M2, M3 + barem și răspunsuri. Calendarul examenului de Bacalaureat 2019