MENIU

Autoturismele noi, mai ieftine cu 15-20%

Foto: vmx.ro

Prăbuşirea vânzărilor din ultimul timp, dar şi previziunile sumbre pentru acest an îi determină pe comercianţii de autoturisme să vină cu tot felul de oferte. Doar producătorul autohton Dacia anunţă ca va păstra neschimbate preţurile, pe motiv că şi aşa sunt cele mai mici de pe piaţă.

Un Renault Clio, cu motor pe benzină de 1,4 litri, costă 12.500 de euro, preţ de catalog. Renault oferă însă o reducere de 20%, aşa că maşina poate fi cumpărată cu doar 10.000 de euro, în care este inclus şi TVA.

Skoda are, pentru modelul Octavia Tour, cu motor diesel de 1,9 litri, o reducere de 1.100 de euro. În urma promoţiei, preţul maşinii scade la aproape 11.000 de euro, fără TVA.

Şi modelul Hyundai Accent diesel, echipat Premium, are o reducere de 1.100 euro care coboară valoare maşinii până la 10.290 de euro. Speriaţi de prăbuşirea vânzărilor, comercianţii nu se opresc numai la reduceri.

Ofertele includ şi diverse cadouri, condiţii speciale de leasing şi chiar negocierea directă a preţurilor. În aceste condiţii, valoare finală a autoturismului scade cu încă 15-20%.

Mai multe articole despre:
preţuri Renault Dacia Hyundai Skoda