MENIU

Autocarul cu jucătorii echipei Steaua a fost atacat cu pietre

Foto: onlinesport.ro
Pawel Golanski a suferit un traumatism cranian deschis
Potrivit şoferului, Robert Ion, autocarul a plecat din nou la drum spre Buzău
Potrivit şoferului, Robert Ion, în zona comunei Afumaţi se aflau trei microbuze oprite lângă drum
Autocarul cu jucătorii echipei Steaua a fost atacat cu pietre

Autocarul cu jucătorii echipei Steaua a fost atacat cu pietre. Incidentul a avut loc la ieşirea din Bucureşti spre Buzău. Pawel Golanski s-a ales cu capul spart în urma atacului şi a fost transportat la Spitalul Militar. Surse din poliţie au declarat pentru NewsIn că agresorii se aflau într-un microbuz cu suporteri dinamovişti.

Potrivit medicilor de la Spitalul Militar, fundaşul are un traumatism cranio-cerebral, respectiv o plagă de aproximativ doi centimetri, care sângera. El a fost cusut şi dus la examenul tomograf.

Purtătorul de cuvânt al echipei, Cătălin Făinişi, a fost şi el lovit. "Pawel Golanski s-a ales cu capul spart în urma atacului şi eu am fost lovit cu o piatră în mână, autocarul a fost atacat pe partea dreaptă. A venit salvarea să-l ia pe Golanski, iar poliţia cercetează. Am văzut că este o cameră de supraveghere şi noi credem că s-a filmat. Nu ştiu cât de grav e rănit Golanski. Nu cred că mai joacă în această seară, pentru că el nu merge cu echipa. Poate fi un scenariu. Nu vreau să fac presupuneri. Jucătorii au coborât din autocar. Sperăm ca poliţiştii să-i prindă pe agresori cât mai repede", a spus, marţi, Făinişi.

"În zona comunei Afumaţi, erau trei microbuze oprite lângă drum. Cineva de pe marginea drumului a aruncat cu pietre şi apoi a fugit", a spus şi Robert Ion, şoferul autocarului Stelei. Acesta a precizat că, în zona în care a avut loc incidentul, se află camerele de supraveghere ale unor bănci şi ale unui centru comercial şi că, dacă înregistrările au surprins momentul în care s-a aruncat cu pietre, atacatorul ar putea fi identificat.

Steaua nu a făcut o cerere de însoţire pentru a asigura securitatea autocarului, spune purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Marius Teodorescu.

Autocarul echipei, cumpărat în 2007 cu 400.000 de euro, a fost realizat la Barcelona şi este unul personalizat. Are 34 de fotolii din piele, monitoare tv, frigider şi o canapea circulară. În plus, orice mişcare din interior este supravegheată printr-un sistem video cu circuit închis.
Mai multe articole despre:
Steaua fotbal atac Autocar Pawel Golanski