MENIU

Assassin's Creed II lansat oficial, trailer nou şi data de lansare

FOTO: oddworldlibrary.net
Jucătorii vor avea acces la un univers neliniar, prin personajul Ezio, un nobil din Italia renascentistă care a fost trădat de către celelalte familii rivale.

Assassin's Creed II este produsul a doi ani de dezvoltare de către aceeaşi echipa care s-a ocupat şi de primul titlu din serie.

Jucătorii vor avea acces la un univers neliniar, prin personajul Ezio, un nobil din Italia renascentistă care a fost trădat de către celelalte familii rivale.

Spre deosebire de jocul trecut echipa a adus o serie de modificări gameplay-ului original. Personajul poate acum să înoate, să folosească zeci de arme, fiecare cu un set de mişcări originale şi chiar să se folosească de bărci pentru a străbate canalele strâmte ale Veneţiei.

Acţiunea jocului se desfăşoară în anul 1476 şi până acum au fost dezvăluite cel puţin două oraşe, Veneţia şi Florenţa. Da Vinci este un aliat al familiei lui Ezio şi îi va da acces acestuia la o varietate de gadget-uri impresionate.

Producătorii au dat asigurări că nu va fi păstrată structura din primul Assassin's Creed (care a primit o serie de critici pentru simplitate şi linearitate) şi că vor exista mult mai multe tipuri de misiuni. Mai mult, jocul nu mai are o data de lansare în 2010, ci va fi lansat anul acesta, în perioada sărbătorilor. (pentru detalii complete mergeţi AICI) http://www.realitatea.net/images/player/playlist_player.swf?url=1&id=737007&autostart=false&showdigits=true&bufferlength=10&allowscriptaccess=always&channelIdentifier=HAmDukwz3%2BEM8vHHlc%2FMnw%3D%3D&recommendations=http://www.realitatea.net/feed_recommendations.php?id=737007