MENIU

Asociaţia Suporterilor Stelişti nu acceptă plata abonamentelor, deoarece le consideră valabile

Foto: wordpress.com

Fanii sunt îndemnaţi să nu accepte banii pe abonamente, deoarece clubul nu a efectuat vreuna dintre formalităţile cerute de lege pentru a înceta unilateral contractul dintre club şi suporter.

Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti (AISS) a remis un comunicat prin care atrage atenţia fanilor să nu dea curs invitaţiei clubului de a-şi recupera banii plătiţi pe abonamente, după scandalul de la meciul cu Gloria Bistriţa, întrucât, în opinia AISS, acestea sunt valabile.

"Rugăm toţi suporterii abonaţi la peluze, indiferent dacă au putut să-şi achiziţioneze bilete sau li s-a interzis acest lucru, să nu dea curs invitaţiei clubului Steaua de a-şi recupera banii plătiţi pe abonamente pentru că, potrivit legilor române în vigoare, abonamentele de la peluze sunt încă valabile, întrucât clubul Steaua nu a efectuat nicio formalitate cerută de lege pentru a înceta în mod unilateral contractul dintre club şi suporter", se arată în comunicatul AISS.

De asemenea, înştiinţarea oficială explică suporterilor Stelei de ce abonamentele sunt încă valabile: "Până la notificarea individuală a fiecărui abonat interzis - lucru ce trebuie efectuat prin scrisoare sau orice alt mesaj individualizat care să conţină numele acelui abonat - contractele sunt valabile, împreună cu abonamentele aferente. Dacă suporterii sunt de acord să primească înapoi preţul abonamentelor, doar în acest caz Steaua ar putea susţine în mod legal că abonamentele au fost anulate prin acordul dintre suporteri şi club".

În urma înjurăturilor şi triviliatăţilor scandate împotriva sa pe parcursul meciului Steaua-Gloria Bistriţa, patronul Gigi Becali a anunţat că va anula toate abonamentele emise la începutul sezonului la peluze, iar pe viitor va scoate la vânzare abonamente care vor costa un leu şi vor putea fi achiziţionate doar de fanii care nu se află consemnaţi în baza de date a clubului pentru comportament huliganic.

Mai multe articole despre:
Steaua Gigi Becali abonamente AISS