MENIU

Aparatele de aer condiţionat se vând în rate fixe, fără dobândă

Foto: Realitatea TV

Mai e o lună până la vară, dar temperaturile au urcat vertiginos încă de la sfârşitul primăverii. Moment de bucurie pentru comercianţii de electrocasnice care au ieşit la rampă cu oferte avantajoase la sistemele de ventilaţie. Multe aparate de aer condiţionat au în prezent preţuri mai mici cu 20% faţă de anul trecut.

Comercianţii de electrocasnice şi-au făcut stocuri importante şi au lansat promoţii pe măsura buzunarelor de criză. Dacă anul trecut nu găseai un aparat de aer condiţionat sub 1000 de lei, acum preţurile pornesc de la 700 de lei.  Aparatele de aer condiţionat se vând şi în rate, fără nici un fel de dobândă.

Instalarea aparatelor de aer condiţionat se plăteşte separat. Dacă doriţi să aveţi repede aerul condiţionat va trebui să scoateţi mai mulţi bani din buzunar. 

Cu preţuri mici şi plată în rate, românii au început deja să-şi cumpere aparate de aer condiţionat. Aşa că în ciuda crizei, vânzările îi mulţumesc pe comercianţi. 

Românii care nu au bani de un aparat de aer condiţionat, pot cumpăra un ventilator. Este mult mai ieftin, însă nu la fel de eficient şi de sănătos. Medicii spun că folosirea ventilatoarelor poate provoca răceli sau dureri de cap.