MENIU

Anul 2009 a ajuns cu mare fast şi la Bucureşti

Foto: comunicatemedia.ro
Spectacol impresionant de lumini în această seară, în Piaţa Contituţiei
Foto: NewsIn
Foto: NewsIn
Foto: NewsIn
Foto: NewsIn
Foto: NewsIn
Foto: NewsIn
Programul manifestărilor artistice organizate de Primăria Capitalei de Revelion
Imagini de la Revelionul din Piaţa Constituţiei

Revelionul organizat de Primăria Capitalei în Piaţa Constituţiei, la care au cântat numai trupe autohtone, a costat trei milioane de lei, adică aproximativ 750.000 de euro, sumă suportată din bugetul municipalităţii.

Potrivit edililor, banii necesari pentru Revelion s-au alocat din bugetul centrului cultural Arcub, instituţie subordonată Primăriei Capitalei. Evenimentul din Piaţa Constituţiei a început la ora 19.00, când a urcat pe scenă trupa Direcţia 5. După Marian Ionescu & Co., au susţinut mini-recitaluri DJ Niky, Bandidos, Bere Gratis, Iris, Holograf, Voltaj, Zdob şi Zdub şi Mandinga.

Între orele 23.40 şi 23.50 a avut loc un spectacol de lasere, urmat de discursul oficial al primarului general Sorin Oprescu. După miezul nopţii, publicul s-a delectat cu tradiţionalul foc de artificii şi, din nou, cu muzică, până la ora 1.00.

La concurenţă cu evenimentul organizat de municipalitate s-a desfăşurat Revelionul Primăriei sectorului 5, care a avut loc în două pavilioane din complexul Romexpo. Invitatul special la Revelionul organizat de Vanghelie a fost celebrul cântăreţ spaniol Enrique Iglesias, aflat pentru a doua oară în România.