MENIU

Anticampanie dură pe Internet cu câteva ore înainte de scrutin. VEZI CLIPURI CU BĂSESCU ŞI GEOANĂ

Băsescu şi Geoană continuă atacurile pe Internet

Lui Băsescu i se urează \"Vânt din pupa\", amintindu-i-se cele mai nefaste momente din mandatul de cinci ani. Pe de altă parte, Geoană este suspectat că ar folosi rujul de buze, dar mesajul transmis este că \"nu pupă la Cotroceni\".

La primul tur de scrutin, atacurile împotriva adversarilor s-au purtat cu precădere în dezbaterile electorale de la televiziuni. Luptele de gherilă au coborânt însă în stradă o dată cu turul al doilea, iar anticampania de pe Internet a devenit una dintre vedetele acestui scrutin.

Ultimele două atacuri care îi vizează pe contracandidaţii Traian Băsescu şi Mircea Geoană conţin explicit mesajul drumului blocat către Cotroceni. Lui Traian Băsescu i se reaminteşte celebrul slogan \"Să trăiţi bine!\", în timp ce pe fundal se derulează imagini cu oameni săraci, fără adăpost.


Lui Mircea Geoană, pe ritmurile unei manele, i se aminteşte că \"nu pupă la Cotroceni\", deşi este suspectat că ar folosi ruj de buze.

În ceea ce-l priveşte pe Băsescu, adversarii săi au inventat un joc în care participanţii sunt rugaţi să-l schimbe pe Băsescu, mai exact să-l schimbe de scutece.