MENIU

Anglia - Chelsea vrea ca jucătorii să fie plătiţi în funcţie de evoluţia lor

Foto: www.freewebs.com

Oficialii lui Chelsea au realizat un plan de reducere a cheltuielilor, iar mai mulţi jucători printre care Ballack, Drogba sau Cole, care trebuie să-şi renegocieze contractele, urmează să fie plătiţi în funcţie de performanţele lor pe teren.

Ballack primeşte în prezent 121.000 de lire sterline pe săptămână, iar clubul vrea ca în noul contract să fie prevăzut faptul că jucătorul în vârstă de 32 de ani să fie plătit în funcţie de numărul de meciuri jucate, goluri şi performanţele echipei.

Presa engleză scrie că germanul este mulţumit de propunerea grupării londoneze şi vrea să-şi prelungească înţelegerea cu încă două sezoane, până în 2011, iar negocierile urmează să se încheie până la finalul lunii ianuarie.

Chelsea vrea să se autofinanţeze şi le va propune mai multor fotbalişti să fie plătiţi în funcţie de performanţe, mai ales că au fost criticaţi din cauza lipsei de jucători tineri din lot. Didier Drogba, Joe Cole şi John Obi Mikel au fost anunţaţi că trebuie să aştepte până la finalul sezonului negocierile pentru un nou contract, deşi mai au 18 luni până la expirarea lui.

Clubul englez va transfera în această iarnă un jucător numai în cazul în care un fotbalist din lot suferă o accidentare şi trebuie să fie înlocuit, urmând ca banii primiţi de la City în schimbul lui Bridge să fie folosiţi la vară, fără să se mai apeleze la sprijinul financiar al lui Roman Abramovici.