MENIU

Anglia - Ucraina, din preliminariile CM, transmis exclusiv pe internet

Foto: nowpublic.com

Pentru prima oară un meci va putea fi urmărit doar pe internet. Din cauză că televiziunea Setanta nu a plătit costurile de difuzare a meciului de sâmbătă, partida va putea fi urmărită online, la preţuri cuprinse între cinci şi 12 lire sterline.

Premieră în lumea online-ului, care reuşeşte să devanseze televiziunea. Pentru prima oară în istorie un meci va fi transmis exclusiv pe internet şi nu este vorba despre orice partidă, ci despre Anglia - Ucraina, ce se va disputa sâmbătă în preliminariile CM 2010.

În condiţiile incapacităţii de plată a postului de televiziune Setanta, drepturile de transmitere a partidei au fost achiziţionate de Kentaro, o agenţie internaţională agreată de Federaţia Ucraineană de Fotbal. iar meciul va putea fi vizionat contra sumei de 4,99 lire sterline dacă înscrierile se vor face pnă la miezul nopţii de miercuri, înscrierile de joi şi vineri costă 9,99 lire, iar dacă microbistul se hotărăşte să plătească sâmbătă, în ziua meciului, trebuie să vireze în conturile Kentaro 11,99 lire sterline.

În ciuda faptului că microbiştilor le sunt promise comentarii de top, Sven Goran Eriksson fiind invitatul acestui meci, doar trei la sută dintre cei care au răspuns unui sondaj BBC s-au arătat dispuşi să plătească pentru a privi meciul. Asta poate şi pentru că Anglia este deja calificată la CM 2010.