MENIU

Angelina Jolie şi Brad Pitt, vedete cu lipici la români

wordpress.com

Brad Pitt, Madonna, Angelina Jolie, Britney Spears, Tom Cruise sau David Beckham sunt cele mai îndrăgite vedete internaţionale de românii cu vârste cuprinse între 18 şi 44 de ani. Acesta este rezultatul unui sondaj online realizat de GfK Romania.

Se pare că cea mai îndrăgită vedetă de la Hollywood este Angelina Jolie, susţin 80% dintre respondenţi. Românii nu s-au plictisit să audă ştiri despre ea. Deşi Britney Spears este cunoscută în România, cântăreaţa pierde cel mai mult din aprecierea românilor. Aceştia şi-au pierdut de asemenea interesul pentru David Beckham şi Madonna.

Cel mai puţin cunoscute vedete sunt Tiger Woods, Jay-Z, Bruce Springsteen, Sean (Diddy) Combs, David Letterman sau George Lucas.

Studiul askGfK demonstrează că există celebrităţi cu mai mare succes la femei, respectiv la bărbaţi. Oprah Winfrey are cei mai mulţi admiratori în rândul femeilor.

Spre deosebire de lumea golf-ului, mai puţin familiar românilor, tenisul şi basketul reuşesc să strângă mai mulţi admiratori pentru cei mai buni jucători ai lor (Roger Federer şi Michael Jordan), mulţi dintre fanii acestor VIP-uri fiind de sex feminin.

60% dintre respondenţi află informaţii despre celebrităţi din surse online şi doar 40% din presa scrisă.