MENIU

Angajaţii Primăriei Bistriţa vor primi câte 1.100 de lei, primă de Paşte

Foto: easter-stuff.net

Criza e criză, dar şi primele sunt prime, indiferent de bugetul de austeritate.Şi pentru că angajaţii au fost cuminţi şi şi-au îndeplinit sarcinile cu sfinţenie, în unele oraşe, mai-marii lor s-au gândit să-i răsplătească aşa cum se cuvine. Deşi toată lumea se plânge de efectele crizei, unii angajaţi primesc recompense grase.1100 de lei pentru un funcţionar de la Primăria din Bistriţa şi chiar 1.500 de lei pentru un muncitor de la şantierul naval Orşova.

Iepuraşul angajaţilor de la Primăria Bistriţa este bogat anul acesta. Fiecare funcţionar primeşte de sărbătorile pascale o primă de 1100 de lei.

"Avem bani pentru a ne plăti toate datoriile, inclusiv drepturile pe care angajaţii primăriei le au în conformitate cu contractul colectiv de muncă", a declarat primarul Ovidiu Creţu.

Angajaţii se bucură de recompensa primită.

Nu de aceeaşi părere sunt şi ceilalţi bistriţeni.

"Nu merită. din partea mea nu merită. Pentru oraş, c-au mai făcut ceva merită, dar pentru cum se poartă cu publicul, nu", a precizat un locuitor.

Şi la Orşova, angajaţii şantierului naval primesc, în medie, 1100 de lei.

"În funcţie de contribuţia la activitatea de aici primele sunt de la 700 la 1400, 1500 de lei", a declarat directorul şantierului naval Orşova, Constantin Bădoiu.

În judeţul Mehedinţi, şi ortacii de la exploatările miniere vor fi recompensaţi cu prime de 400 de lei.

Mai multe articole despre:
Bistriţa primă primărie angajaţi Paşte Orşova