MENIU

Andrei Cristea a semnat cu Poli Iaşi până la finalul sezonului

Foto: NewsIn

Atacantul Andrei Cristea a semnat, sâmbătă, un contract valabil până la finalul sezonului cu Poli Iaşi, grupare la care este împrumutat de Dinamo.

Cristea a efectuat deja, vineri seară, un prim antrenament sub comanda lui Cristiano Bergodi, în Antalya, unde Poli Iaşi se află în cantonament.

"Astăzi am oficializat împrumutul lui Andrei Cristea, în sensul că jucătorul a semnat cu noi până în vară, deci putem spune că sută la sută jucătorul este al nostru până la finalul sezonului. Duminică va debuta la Poli, în amicalul cu echipa uzbekă Andizhan", a declarat, sâmbătă, pentru NewsIn, preşedintele ieşean Sorin Boca.

Andrei Cristea este fericit că revine la echipa la care a mai evoluat în urma cu un an: "Mă bucur că revin la Poli şi sunt convins că echipa se va salva de la retrogradare. Mi-aş fi dorit să iau titlul cu Dinamo, dar am încredere în colegii mei că vor încheia pe primul loc acest campionat şi sper să-mi păstreze un tricou de campion. Cât priveşte Poli, mă cunosc bine cu majoritatea jucătorilor şi sperăm să facem un retur cel puţin la fel de reuşit ca şi cel trecut".

Cristea va evolua la Poli Iaşi până în vară, sub formă de împrumut, şi va încasa în Copou suma de 75.000 de euro, adică jumătate din contractul anual de la Dinamo.

Sorin Boca a adăugat că sunt şanse mari ca şi jucătorul de bandă dreaptă Petar Jovanovic, de la FC Vaslui, să ajungă în cantonamentul din Antalya al echipei Poli Iaşi, în zilele următoare. "În linii mari, domnul Bergodi va avea la dispoziţie în retur lotul pe care îl are la dispoziţie acum în Turcia. Singura noutate ar putea fi Petar Jovanovic, de la FC Vaslui. Jucătorul vrea să vină la Iaşi, iar dacă mă voi înţelege şi cu domnul Porumboiu în privinţa transferului, Jovanovic va face deplasarea în scurt timp în Antalya, pentru a se alătura lotului nostru", a precizat Boca.

Preşedintele lui Poli i-a propus lui Petar Jovanovic un împrumut până în vară, cu opţiune de prelungire pe încă doi ani.

Mai multe articole despre:
Poli Iaşi FC Vaslui Liga 1 Andrei Cristea Sorin Boca