MENIU

Amy Winehouse, din nou mireasa lui Blake Filder-Civil

Amy Winehouse s-a împăcat cu Blake Filder-Civil

Dependenţa de droguri şi infidelitatea  i-au determinat pe Amy Winehouse şi Blake Filder-Civil să pună capăt, în această vară, unui mariaj care a durat doi ani.

Deşi a trecut printr-o perioadă de reabilitare, Amy Winehouse revine la vechile obiceiuri. Mai întâi artista a fost surprinsă prizând cocaină, iar acum îi va spune \"Da\" pentru a doua oară lui Blake Filder-Civil. Cu toate acestea, cântăreaţa susţine că nu s-a mai atins de droguri şi alcool şi că este mândră de noul său look, după ce a apelat la bisturiu de mai multe ori.

Dacă iniţial familia artistei l-a condamnat pe Blake pentru rateurile din viaţa artistei, mama lui Amy susţine că de data aceasta, \"mariajul va fi pentru totdeauna\".

Soţul cântăreţei a intentat divorţ în februarie, după ce Amy l-a înşelat. Artista a recunoscut că a comis adulter şi a fost de acord să plătească cheltuielile de judecată. Mariajul lui Amy a fost tumultuos. Blake a fost închis, după o altercaţie într-un bar. La rândul ei, Amy Winehouse a făcut mai multe cure de dezintoxicare, ca să scape de dependenţa de alcool şi droguri.