MENIU

Ameninţări şi acuzaţii dure între Ponta şi Videanu

Foto: Realitatea TV
Videanu acuză că beneficiile lui Ponta au venit din contracte de asistenţă juridică

Acuzaţii dure şi ameninţări cu procese între vicepreşedintele PD-L Adriean Videanu şi vicepreşedintele PSD, Victor Ponta. Ministrul interimar al Economiei a declarat în emisiunea Ora de Foc de la Realitatea TV că Ponta a obţinut bani de pe urma companiilor de stat Rovinari şi Turceni.

Adriean Videanu l-a acuzat marţi seară pe Victor Ponta că ar fi beneficiat de pe urma unor contracte de asistenţă juridică încheiate de casa de avocatură deţinută de colegul său de partid, senatorul Dan Şova, cu marile companii miniere si energetice Turceni şi Rovinari din Gorj.

"Ponta care a prăduit toate contractele de asistenţă juridică cu colegul lui Dan Şova. Rovinariul a făcut plângere penală împotriva lor şi o să vedem ce se va întâmpla", a declarat Adriean Videanu.

Replica lui Victor Ponta nu s-a lăsat aşteptată şi i-a atras o ameninţare din partea vicepreşedintelui PD-L: "Sper că, dacă mai există un pic de dreptate în România, domnul Videanu va fi la anul coleg de celulă cu domnul Manţog pentru toate faptele pe care le-a comis împotriva ţării".  Nici Videanu nu a renunţat: "Domnule Ponta veţi da cu subsemnatul în instanţă, staţi liniştit".