MENIU

Alexandru Tudor a fost suspendat pe termen nelimitat

Foto: cotidianul.ro

Preşedintele CCA, Vasile Avram, spune că arbitrul care a condus meciul Rapid - CFR Cluj fiind bolnav de varicelă se comportă ca un copil şi nu-i mai răspunde la telefon. În acest caz a mai fost sancţionat şi observatorul Dan Petrescu.

Meciurile lui CFR Cluj nu-i priesc lui Alexandru Tudor. Centralul bucureştean, suspendat pe o perioadă nedeterminată în primăvara lui 2008, din cauză că nu le-a acordat ardelenilor două penalty-uri în întâlnirea cu Steaua, a primit acum aceeaşi sancţiune din partea Comisiei Centrale a Arbitrilor.

De această dată CCA l-a găsit vinovat de faptul că ar fi greşit pentru CFR Cluj, în meciul cu Rapid. Tot pe o perioadă nedeterminată au fost suspendaţi asistentul Sebastian Gheorghe şi observatorul Dan Petrescu, acesta din urmă din cauză că a scris în raportul de arbitraj că Tudor a avut o prestaţie bună, fapt infirmat de raportul supervizorului. De asemenea, acesta i-a ascuns preşedintelui CCA faptul că arbitrul de centru este bolnav.

Preşedintele CCA, Vasile Avram, citat de Gazeta Sporturilor, a explicat motivele care l-au determinat să ia hotărîrea de a-l reţine de la delegări pe Alexandru Tudor şi s-a declarat dezamăgit de atitudinea centralului bucureştean după jocul din Giuleşti. "Am vorbit cu el vineri, l-am întrebat dacă are ceva probleme aşa cum fac cu toată lumea, a zis că nu are nimic şi că totul e în regulă. Dacă ştiam că e bolnav chiar şi cu două ore înainte de meci aş fi făcut tot ce puteam ca să îl schimb. De aceea a fost reţinut şi Dan Petrescu de la delegări, pentru că mi-a ascuns faptul că Tudor este infectat. Alexandru s-a comportat ca un copil de 7-8 ani, nu e normal să nu-mi răspundă la telefon acum. Indiferent dacă avea sau nu varicelă, era reţinut de la delegări în urma prestaţiei din Giuleşti", a spus Avram.

Alexandru Tudor a arbitrat bolnav de varicelă derby-ul Rapid-CFR 

Mai multe articole despre:
CFR Cluj Rapid Alexandru Tudor CCA Vasile Avram