MENIU

Alexandru Tudor a arbitrat bolnav de varicelă derby-ul Rapid-CFR

Foto: www.click.ro

Alexandru Tudor nu ar fi trebuit să arbitreze meciul de sâmbătă Rapid-CFR, scor 1-4. Centralul avea varicelă şi ar fi trebuit să stea izolat. Şeful CCA spune că Tudor i-a ascuns informaţiile legate de problemele sale de sănătate!

Fără să ştie că Alexandru Tudor are varicelă, rapidiştii au râs când au văzut petele roşii de pe mâinile centralului la finalul meciului cu CFR! După ce a dat noroc cu el, Nicolae Manea i-a cerut doctorului echipei puţin spirt pentru a se dezinfecta. De abia la o zi după partidă, şeful arbitrilor a aflat de boala lui Tudor.

"M-a sunat vineri Tudor, dar nu mi-a spus nimic, nu am ştiut că ar fi avut probleme de sănătate", a declarat Vasile Avram.

Tudor i-a supărat pe rapidişti şi înainte de meci. Nu i-a lăsat să joace în alb-vişiniu pentru că la fel îşi doreau şi cei de la CFR. Oamenii lui Copos nu uită că sezonul trecut cu Dinamo, acelaşi Tudor i-a pus să joace în roz contra lui Dinamo.

"Acum o dă cu varicelă. Trebuia să se dea mort, că de aia e arbitru de rezervă. Mă îngrijorează că acum pot să o iau şi eu", declarat Viorel Hizo.