MENIU

Alessandro Safina a concertat luni, la Bucureşti

Sursa: alessandrosafina.info

Alessandro Safina a concertat luni, pentru a doua oară, la Sala Palatului din Bucureşti. Organizatorii au promis un show impresionant, cu orchestră live.

Alessandro Safina este un italian adevărat: romantic, pasional, atrăgător, cu succes la femei. Muzica lui este una pentru suflet, iar sufletul lui Safina este legat indirect de România, datorită pasiunii pe care a avut-o în copilărie pentru faimoasa gimnastă Nadia Comăneci. "Eram atât de îndrăgostit de Nadia, încât dacă aş fi întâlnit-o, aş fi rămas fără respiraţie", le-a spus la un moment dat Safina apropiaţilor săi, potrivit evz.ro.

Cu Nadia nu s-a întâlnit, încă, dar cu publicul român, da, pentru că nu este pentru prima dată când solistul vine în România, a fost şi anul trecut, în luna iunie.

Potrivit organizatorilor, anul acesta, solistul urma să concerteze alături de o orchestră formată din peste 40 de muzicieni, iar tot show-ul a fost sută la sută live. Alături de echipamentele de sunet si lumini, scena va fi decorată cu impresionante aranjamente florale.

Biletele costă 80 ron, 120 ron şi 200 ron şi sunt disponibile în reţelele magazinelor Diverta şi Eventim, la Sala Palatului şi magazinul Muzica, dar şi online pe www.bluemusic.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.blt.ro, www.vreaubilet.ro, www.ticketpoint.ro si www.eventim.ro.