MENIU

Alegeri la Ligă. Pică Mitică?

Foto: NewsIn

Pe 16 noiembrie vor avea loc alegeri pentru un nou mandat la preşedinţia LPF. Contracandidaţii lui Dumitru Dragomir se pot înscrie în cursă până pe 1 noiembrie.

Liga Profesionistă de Fotbal a convocat cluburile din Liga I pentru Adunarea Generală ordinară de alegeri, de la 16 noiembrie, în care vor fi aleşi noul conducător al forului şi cei doi vicepreşedinţi.

Şedinţa va avea loc de la ora 11:00, iar după alegerea celor trei persoane din conducere preşedintele va numi secretarul general şi directorul economic, iar cei doi vor fi validaţi de membrii Adunării Generale. Membrii afiliaţi ai LPF pot propune candidaţi pentru funcţia de preşedinte cu cel puţin 15 zile înainte de data alegerilor, iar aceste propuneri trebuie însoţite de semnătura candidatului şi de programul său strategic privind organizarea LPF.

Preşedintele forului va fi ales pentru un mandat de patru ani, iar conducătorul în funcţie, respectiv Dumitru Dragomir, poate candida pentru un nou mandat. Actualul şef al Ligii este în funcţie din data de 30 septembrie 1996.

Mai multe articole despre:
Liga I LPF alegeri Dumitru Dragomir