MENIU

Agresorul familiei de milionari din Piteşti a fost prins de poliţişti

Agresorul soţilor Cristescu, milionarii din Argeş care au fost agresaţi în propria casă, a fost prins de poliţişti, în urmă cu puţin timp! Conform Inspectoratului General al Poliție, tâlharul, de loc din Sibiu, a fost săltat chiar din locuinţa lui.

În urmă cu câteva zile, un potent om de afaceri din Argeş şi soţia acestuia au fost bătuţi cu brutalitate în propria casă de către un individ. În urma incidentului, cei doi soţi au ajuns în spital, milionarul este in stare stabila, însă soţia lui este în comă şi a fost operată la cap de două ori.

Principalul suspect în cazul tâlhăriei comise în Piteşti a fost depistat de polițiști. Pentru identificarea atacatorului polițiștii români au cooperat cu autoritățile judiciare franceze, în colaborare cu polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Argeș, Constanța și Sibiu, care au acționat sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Anchetatorii au stabilit că agresorul a pătruns prin efracţie în locuinţa soţilor Cristescu, a lovit întâi femeia cu o bâtă pe care şi-o confecţionase singur, dintr-un lemn, în pădure, iar pe soţul acesteia l-a lovit în faţă cu un box metalic. Înainte să părăsească vila, tâlharul a furat 5.000 de euro şi 7.000 de lei. Specialiștii criminaliști din cadrul Institutului Național de Criminalistă – I.G.P.R au stabilit că persoana care a comis infracțiunea a participat la o faptă cu mod de operare asemănător, petrecută la începutul acestei luni, în Mangalia, Județul Constanța. Vasile D. este în prezent escortat de omanenii legii de la Sibiu către Piteşti, unde urmează să fie audiat de către procurorul de caz, scrie spynews.ro.

Mai multe articole despre:
null