MENIU

Agenţii lui Kevin Costner susţin că au de recuperat 30.000 de dolari

Foto: Realitatea TV

Scandal de proporţii în urma concertului lui Kevin Costner de la Arad. Impresarii artistului spun că au luat o ţeapă de 30.000 de dolari, în timp ce organizatorii concertului din România arată cu degetul spre impresari şi spun că au plătit potrivit înţelegerii şi restul ar fi de fapt şpaga cerută de oamenii lui Costner.

Artistul american a semnat prin intermediu unei agenţii de impresariat din Statele Unite un contract confidenţial pentru concertul din Arad. A venit, a cântat, iar imediat după concert a izbucnit scandalul. De o parte sunt agenţii artistului care cer 30.000 de dolari, de cealaltă parte organizatorii, care spun că suma nu este justificată.

"Dacă nu era plătit nu venea, scurt. A apărut o persoană intermediară care a spus că dacă nu era el nu se putea rezolva şi probabil că mi se forţează mâna să scot ceva în plus. E evident că, dacă nu era plătit, nu urca pe scenă. Eu sunt producător de film, am lucrat şi cu actori străini, ultimul film pe care l-am făcut, l-am făcut cu actori străini. Păi în secunda în care nu plăteşti, nu se suie în avion", a declarat Cornelia Paloş.

Concertul a făcut o adevărată gaură în bugetul organizatorilor. Aceştia nu au reuşit să vândă foarte multe bilete şi se plâng că cineva a hotărât, peste capul lor şi cu doar câteva ore înainte de concert, ca intrarea să fie liberă.

Contactaţi de Realitatea TV, agenţii artistului au confirmat că organizatorii le datorează 30.000 de dolari.  
Mai multe articole despre:
concert bani şpagă agenţi Kevin Costner impresari