MENIU

Afaceri cu armament marca Nati Meir

Foto: gandul.info

Denunțătorii lui Nati Meir au rupt tăcerea și au dezvăluit detaliile unei afaceri cu armament pe care a propus-o candidatul independent la președenție.

Silvian Filoti Fulguţă, unul dintre liderii importanţi ai ţiganilor din Craiova, dar şi preşedinte executiv al Comunităţii Romilor din România, povesteşte cum a ajuns Nati Meir să-l prostească în aşa hal încât, în loc să beneficieze de un împrumut de 900 de mii de euro, a pierdut aproape 20 de mii de euro, dar şi câteva zeci de hectare de teren, informează Adevarul.ro.
 
Fulguţă spune că Nati Meir le-a propus ţiganilor să intre într-o afacere cu armament. “La nunta lu’ fii-miu, stând la discuţii, dom preşedinte, cum îi spuneam lui Meir, din respect, ne-a propus să intrăm într-o afacere internaţională cu armament. Ne-a zis: am o afacere tare, tare. Vindem arme dincolo. O facem aci la Craiova. Băi, este afacerea vieţii noastre! I-am răspuns că sunt un om prea vizat ca să fac măgării d-astea. Din greşelile mele din tinereţe, nu-mi mai permit să comit acum vreo una”, afirmă Filoti.  
Mai multe articole despre:
afacere Nati Meir armament romi