MENIU

Adriana Săftoiu: Udrea e caz patologic

foto: NewsIN
Săftoiu: Ceea ce a făcut Udrea este un show ieftin, domnia sa nu a venit la audieri, a venit să-şi facă numărul, ceea ce a învăţat cel mai bine

Atitudinea Elenei Udrea în faţa Comisiei de anchetă reprezintă un caz patologic, spune la Realitatea FM deputatul PNL Adriana Săftoiu, membru în Comisia de anchetă.

Declaraţia vine după ce marţi ministrul Turismului, Elena Udrea, s-a prezentat la Comisia de anchetă, dar a refuzat pentru a doua oară să răspundă tuturor întrebărilor deputaţilor, pentru că acest for, spune ministrul, s-ar afla în ilegalitate.

Adriana Săftoiu consideră că "audierea doamnei ministru ar fi fost de folos, inclusiv domniei sale", iar "doamna Udrea a ajuns să creadă că opinia domniei sale reprezintă verdict în această ţară".

"Ceea ce a făcut Udrea este un show ieftin, domnia sa nu a venit la audieri, a venit să-şi facă numărul, ceea ce a învăţat cel mai bine", a catalogat Săftoiu apariţia ministrului Elena Udrea în faţa Comisiei de anchetă.

Adriana Săftoiu a adaugat că practic ministrul nu a venit marţi la audieri, dar şi că raportul final al comisiei ar putea fi gata mai devreme. Ascultă interviul integral