MENIU

Adrian Oros este noul preşedinte al PNL Cluj-Napoca

Foto: Gardianul

Vicepreşedintele PNL Cluj Adrian Oros a fost ales, vineri seara, în funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a PNL Cluj-Napoca, în cadrul Adunării Generale a organizaţiei, el fiind, de altfel, singurul candidat la această funcţie.

Oros, care este de profesie medic veterinar, a obţinut 235 de voturi din 250 exprimate, 15 liberali votând împotriva sa.

Tot în cadrul Adunării Generale de vineri a PNL Cluj-Napoca au fost aleşi şi vicepreşedinţii  Hadrian Arion, Daniel Păcurariu, Mihai Teaha şi consilierul local Teo Peter Jr.

Adrian Oros a fost singurul candidat la alegerile pentru conducerea organizaţiei municipale PNL Cluj-Napoca, după ce consilierul judeţean Ioan Petran şi-a retras joi candidatura din cauza neînţelegerilor care au avut loc cu privire la decizia de organizare a alegerilor.

"Miercuri după-amiază, am primit o adresă de la Bucureşti că filialele care au obţinut rezultate slabe la alegerile europarlamentare să nu organizeze alegeri, aşadar eu şi echipa mea am crezut că totul se amână până la analiza de luni a Comitetului Naţional Executiv. Ulterior, domnii Uioreanu (deputatul Horea Uioreanu, care a preluat în februarie 2008 funcţia de preşedinte al PNL Cluj-Napoca, după demisia vechii conduceri) şi Nicoară (n.red. – Marius Nicoară, preşedintele PNL Cluj) au decis să organizeze totuşi alegeri, iar noi am decis să ne retragem”, a declarat Petran.

PNL Cluj a obţinut la alegerile europarlamentare din 7 iunie 10,66% din voturile valabile exprimate în judeţ.