MENIU

Adrian Mutu salvează Fiorentina cu un hattrick - VIDEO

Foto: www.violaplanet.com

Adrian Mutu a reuşit un hattrick pentru Fiorentina în meciul încheiat la egalitate, scor 3-3, cu Genoa, duminică, în etapa a 24-a din Serie A.

Înaintea partidei cu Genoa, antrenorul Fiorentinei, Cesare Prandelli, anunţa că acest meci este foarte important în lupta toscanilor pentru locul patru. În teren, însă, lucrurile nu au stat deloc bine pentru echipa viola, care în minutul 56 s-a văzut condusă cu 3-0, după golurile înscrise de Thiago (12), Palladino (38) şi Diego Milito (56 - penalty).

Când cronometrul indica minutul 60, a intrat, însă, în scenă Adrian Mutu. El a redus din diferenţă transformând un penalty obţinut de colegul său din atac, Alberto Gilardino. 

"Briliantul" a continuat, apoi, să caute spaţiul porţii, pe care l-a regăsit în minutul 80. Internaţionalul român a executat o lovitură liberă din poziţie centrală, mingea a fost deviată de zid, iar portarul Rubinho nu a reuşit să o controleze înainte de a trece linia porţii, iar toscanii au redus diferenţa la un singur gol.

Şi aceasta a fost anulată de acelaşi Mutu, în minutul patru al prelungirilor, iar scorul final al întâlnirii, 3-3, menţine Fiorentina pe poziţia a patra în clasament, cu 42 de puncte, unul mai mult decât Genoa

Vezi golurile înscrise de Adrian Mutu în meciul cu Genoa:

"Nu aş putea spune că au fost cele mai frumoase trei goluri ale mele. Au fost importante pentru a obţine un punct în acest meci care a mers rău pentru noi. Genoa a jucat foarte bine, mai ales în prima repriză. Am suferit, nu jucăm prea bine şi trebuie să mai lucrăm la faza defensivă. A fost un meci nebun, în care nu ne-a ieşit nimic, dar până la urmă am scăpat cu bine", a spus Mutu, desemnat de Sky cel mai bun jucător de pe teren la meciul cu Genoa.

Mai multe articole despre:
Italia Fiorentina Serie A Adrian Mutu stranieri Genoa