MENIU

Adrian Mutu: Eu mi-am rupt genunchii pentru echipa reprezentativă şi mulţi uită asta!

Foto: NewsIn

Adrian Mutu a vorbit despre posibila decizie a lui Răzvan Lucescu de a nu-l mai convoca la echipa naţională din cauza comportamentului său, spunând că el nu va renunţa la naţională, dar că va respecta decizia selecţionerului.

"Eu vreau să vin la echipa naţională. Eu sunt un jucător profesionist şi voi accepta decizia selecţionerului. Dacă voi fi chemat, voi veni cu plăcere la naţională. Dacă nu, mă voi pregăti la echipa de club! Eu mi-am rupt genunchii pentru echipa reprezentativă şi mulţi uită asta. Echipa naţională are viitor, asta e clar, dar nu ştiu dacă viitorul ne va pregăti aceleaşi performanţe ca în trecut. E o concepţie greşită despre ieşirile mele. Ar fi normal să nu mai am prieteni, să mă bag într-o cuşcă? S-a supărat mai mult presa pentru acea masă decât soţia mea", a declarat Adrian Mutu la GSP TV.

Atacantul Fiorentinei a mai spus şi că este o prostie să se spună că a luat intenţionat cartonaşul galben în meciul cu Serbia, pentru a nu juca cu Insulele Feroe.

"E o prostie să spui că am luat cartonaş galben intenţionat. Chiar dacă meciul cu Feroe nu este atât de dificil, pentru mine e un obiectiv personal să marchez cât mai multe goluri. Sunt foarte supărat după rezultatul cu Serbia. Nu mă aşteptam la aşa ceva. Noi am mers acolo cu gândul la victorie, dar sârbii ne-au umilit. Trebuie să mergem acum mai departe, să construim o echipă importantă", a mai spus Mutu.