MENIU

Adrian Mutu a efectuat doar alergări la antrenamentul de luni al echipei naţionale

Foto: NewsIn

Internaţionalul român Adrian Mutu s-a antrenat luni alături de colegii săi, însă atacantul nu a efectuat decât alergări uşoare, pentru că s-a accidentat în partida cu Serbia, din preliminariile CM din 2010, a declarat directorul de imagine al FRF, Paul Zaharia.

Antrenamentul de luni al tricolorilor a fost unul tehnico-tactic, aceasta fiind ultima şedinţă de pregătire a tricolorilor înainte de plecarea în Austria. Adrian Mutu a efectuat doar alergări, în timp ce un alt jucător cu unele probleme medicale, Cosmin Contra, s-a pregătit normal, alături de ceilalţi fotbalişti.

Adrian Mutu a suferit un traumatism intercostal în timpul partidei cu Serbia, în timp ce în cazul lui Cosmin Contra a fost vorba de un traumatism la mâna dreaptă. Accidentările celor doi jucători nu sunt grave şi ei pot fi recuperaţi până la partida cu Austria.

România a plecat luni spre Austria, din Constanţa, la ora 17:30, tricolorii urmând să joace la Klagenfurt împotriva naţionalei austriece, într-un meci contând pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2010. Partida se va disputa pe 1 aprilie, de la ora 21:30.

Echipa naţională a României a pierdut, sâmbătă, în faţa Serbiei, scor 2-3, pe teren propriu, într-un meci din Grupa a 7-a a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2010, şi şi-a diminuat considerabil şansele de calificare la turneul final.

Într-un alt meci, Franţa a învins, sâmbătă, pe Lituania, în deplasare, scor 1-0, într-un meci din Grupa a 7-a a preliminariilor pentru CM 2010 şi, în urma acestui rezultat, clasamentul arată astfel: 1. Serbia 12p (5 jocuri), 2. Lituania 9p (5j), 3. Franţa 7p (4j), 4. Austria 4p (4j), 5. România 4p (4j), 6. Insulele Feroe 1p (4j).

Următoare etapă a Grupei a 7-a se va disputa la 1 aprilie şi programează meciurile Austria-România şi Franţa-Lituania.
Mai multe articole despre:
România Austria Adrian Mutu CM 2010