MENIU

Adrian Mititelu: Contra unei maşinării de anti-fotbal e greu să câştigi

Foto: NewsIn

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat la finalul partidei pierdute de craioveni la Târgu Jiu cu scorul de 1-0, că echipa sa nu arată ca o echipă de cupe europene şi a admis că oltenii sunt pe o pantă descendentă.

"Din păcate, de ceea ce ne-a fost frică n-am scăpat. I-am atenţionat pe jucători. Contra unei maşinării de anti-fotbal e greu să câştigi, asta e la Târgu-Jiu. Nu acesta e viitorul, nu acesta e fotbalul. Eu am creat o maşină de fotbal, dar trebuie să creez şi una de anti-fotbal. Pandurii au jucat cu mingi desumflate, baloane bubuite. Până şi copiii de mingi au fost organizaţi să facă antijoc. Pandurii au avut o ocazie dintr-o întâmplare. Noi n-am arătat ca o echipă de cupele europene. Suntem pe o pantă descendentă, echipa trece printr-o perioadă grea, n-are vlagă", a declarat Adrian Mititelu.

Tehnicianul Nicolo Napoli a fost de aceeaşi părere cu finanţatorul echpei, afirmând însă că tragerile de timp ale gazdelor nu trebuie găsite ca o scuză. "Cei de la Pandurii au distrus jocul, au tras de timp tot meciul. Nu s-a putut mai mult, ei au dat un gol şi au câştigat. Toţi au tras de timp, dar nu e o scuză. Ştiam ce ne aşteaptă aici, Pandurii e o echipă agresivă, care luptă pentru fiecare minge", a menţionat italianul.

Antrenorul gazdelor, Sorin Cârţu, nu s-a prezentat la conferinţa de presă, locul său fiind luat de secundul Florin Bejinariu. "La eşecuri, fiecare găseşte scuze, ba că au fost trageri de timp, ba arbitrii de vină. Am fost mai motivaţi. Am avut o victorie muncită, în procent mare suntem salvaţi de la retrogradare", a opinat acesta, fiind completat de autorul golului, Daniel Ghindeanu: "Am avut mai multe ocazii, a fost o victorie meritată. Asta a fost, noi am câştigat. Nu m-am bucurat foarte mult la gol, doar sunt oltean din Craiova".

În altă ordine de idei, la finalul partidei, între portarul Universităţii Craiova, Mircea Bornescu, şi antrenorul gazdelor, Sorin Cârţu, a izbucnit un conflict pe tunelul care duce la vestiare, aceştia fiind despărţiţi de jandarmi.

Pandurii Tg.Jiu a învins Unicersitatea Craiova, scor 1-0, într-un meci disputat în cadrul etapei a 28-a a Ligii I.