MENIU

Adrian Iencsi este noul antrenor secund al Rapidului

Foto: sport365.ro
Grigore Sichitiu: Adrian Iencsi este noul secund al Rapidului

Marian Rada va fi ajutat la Rapid de un fost căpitan din Giuleşti. Adrian Iencsi a acceptat imediat propunerea vişiniilor să fie secundul lui Rada. Se va alătura echipei imediat ce îşi va încheia socotelile cu austriecii de la Kapfenberg.

Adrian Iencsi se întoarce la Rapid după o pauză de cinci ani. Fostul căpitan al vişiniilor a trecut prin Giuleşti în cea mai bună perioadă a echipei.

A ieşit de două ori campion al României şi a strâns 30 de selecţii la naţională. Acum vine să-l ajute pe Marian Rada. Va fi secund, dar va semna şi ca jucător. Are 33 de ani şi ultima oară a jucat pentru echipa de primă ligă austriacă, SV Kafenberg.

"Adrian Iencsi este rezolvat. El îşi va încheia socotelile cu clubul din Austria la care activează şi mâine va sosi în ţară. El va fi noul antrenor secund al Rapidului şi va semna un contract pe un an şi jumătate", a declarat Grigore Sichitiu.

Peseiro a auzit de numirea lui Iencsi, dar de la Rapid îl mai interesează doar banii.

"Dacă domnul Sichitiu a spus că în decursul zilei de mâine va face tot posibilul să-mi plătească banii, asta nu poate să fie decât bine. Voi aştepta, dar dacă nu-mi primesc banii o să depun memoriu la FIFA, dar, repet, voi aştepta. Nu am nicio dată în minte până la care vreau să depun memoriul sau până la care pot aştepta banii. Deocamdată, am încredere în domnul Sichitiu că-mi voi primi banii", a spus Jose Peseiro.

Mai multe articole despre:
Rapid antrenor Marian Rada