MENIU

Adrian Cristea: \"Tânăr, 26 de ani, 1,80, tehnic şi inteligent, caut echipă afară sau în ţară! Preţ negociabil\"

<descriere>

Mijlocaşul dinamovist, ieşit de mult din inimile suporterilor roş-albi, a găsit o modalitate inedită de a-şi face cunoscute intenţiile. Cristea, care vrea să părăsească gruparea din \"Ştefan cel Mare\", şi-a făcut reclamă în faţa presei, la finalul partidei cu Astra, din sferturile Cupei României.

\"Prinţul\" din \"Ştefan cel Mare\" şochează din nou. Adrian Cristea s-a săturat să fie huiduit de fanii dinamovişti şi vrea să plece. După ce ultima încercare de a părăsi gruparea din \"Ştefan cel Mare\" pentru echipa arabă la care antrenează Andone s-a soldat cu un eşec, Cristea e dispus acum să plece chiar şi la o altă echipă din ţară.

Fluierat şi înjurat copios de fanii dinamovişti şi la sfertul de finală cu Astra, \"Prinţul\" a răbufnit la finalul meciului şi a anunţat că vrea să plece de la Dinamo. Adrian Cristea nu a uitat să-şi făcă \"reclamă\" în faţa reporterilor.   

\"M-am obişnuit să fiu înjurat de suporteri, dar încă mă afectează. Sunt tânăr, 26 de ani, 1,80, tehnic, inteligent, caut echipă afară sau în ţară, preţ negociabil. Sper să daţi în ziare şi la televizor! E timpul să îmi văd de drumul meu\", a spus Adrian Cristea, după sfertul de finală Astra-Dinamo, la finalul căruia roş-albii s-au calificat în semifinale.

Adrian Cristea s-a transferat la Dinamo în 2005, de la Politehnica Iaşi. Are 127 de meciuri pentru gruparea din Ştefan cel Mare, pentur care a marcat 20 de goluri. În 2007, a debutat la echipa naţională de fotbal a României, într-un meci împotriva Moldovei, şi a adunat până acum 8 selecţii sub tricolor.

Mai multe articole despre:
Dinamo reclamă Astra Adrian Cristea inteligent tehnic