MENIU

Adi Mutu: Prestaţiile mele pe teren au fost judecate mai mult pentru ceea ce nu am făcut!

Foto: NewsIn

Într-un interviu acordat cotidianului la Repubblica, jucătorul Fiorentinei spunea că toată lumea se aşteaptă la maximum de efort de la el şi de la cristi Chivu, nu-şi găseşte vreo vină din faptul că a chefuit în preajma meciului cu Serbia şi, în ciuda zvonurilor, ar vrea să rămână la Fiorentina.

Reîntors în Italia, Adrian Mutu a afirmat într-un interviu că el şi Cristi Chivu sunt cei mai criticaţi jucători deoarece toată lumea se aşteaptă de la ei să fie cei mai buni jucători la fiecare meci al echipei naţionale.

"Ce au toţi cu mine? Bună întrebare. Nu ştiu nici eu. Poate că se aşteaptă la prea multe din partea mea, nu vreau să mă gândesc la altceva. Sunt un jucător important în România, precum Chivu, iar de la noi toată lumea se aşteaptă tot timpul la maximum. Contra Serbiei am dezamăgit, dar nu este numai vina noastră că am pierdut", a spus Mutu pentru cotidianul La Repubblica.

El a mai declarat că i s-a părut exagerată reacţia după ce s-a aflat că a participat la o petrecere: "Eu nu am făcut nimic rău şi m-am comportat profesionist. Nimeni nu poate pune la îndoială acest lucru. La ce să se gândească soţia mea? Dacă nu ar cunoaşte presa română şi nu ar avea încredere în mine ar apărea o problemă. Din fericire, Consuelo este o femeie inteligentă şi ştie că nu sunt adevărate lucrurile care s-au scris despre mine".

El a comentat şi situaţia sa de la Fiorentina, afirmând că nu-l interesează zvonurile legate de plecarea sa de la clubul din Florenţa: "Ştiu că impresarul meu a spus ceva despre acest subiect, dar eu nu am discutat niciodată cu el despre astfel de lucruri. Vreau să rămân cât mai mult timp la Fiorentina. Nu eu sunt singurul care pot decide acest lucru, ci şi clubul. Vom discuta şi vom vedea. Am trecut prin câteva luni dificile, dar mă bucur că am fost alături de familie şi de alte persoane care m-au ajutat. Pot să spun că au existat unele lucruri care m-au supărat. Prestaţiile mele pe teren au fost judecate mai mult pentru ceea ce nu am făcut, decât pentru ce am reuşit să fac pe teren. Se ştia că traversez un moment dificil, trebuia să ajung la cea mai bună condiţie fizică, dar am fost la dispoziţia echipei. Chiar şi atunci când se vorbea bine despre mine şi se spunea că m-am sacrificat pe teren, lumea tot nu era mulţumită, trebuia să dau şi două goluri", a mai spus Mutu.

Mai multe articole despre:
Adrian Mutu La Repubblica