MENIU

ACCIDENT UNGARIA: Toate cele 9 victime se îndrepta către România. Trei persoane au decedat

<p>GRAV accident de autocar &icirc;n Ungaria: Toate cele 9 victime se &icirc;ndrepta către Rom&acirc;nia</p>
<p>GRAV accident de autocar &icirc;n Ungaria: Toate cele 9 victime se &icirc;ndrepta către Rom&acirc;nia</p>

ACCIDENT UNGARIA. Accident rutier grav cu un microbuz în apropiere de Vama Borş, în Ungaria. Trei persoane au murit şi alte şase au fost rănite. "Toate cele 9 victime circulau la bordul unui microbuz care se îndrepta spre România", a anunţat Ministerul român al Afacerilor Externe.

ACCIDENT UNGARIA. Trei persoane și-au pierdut viața într-un accident produs marți dimineața pe drumul care leagă Oradea de Debrețin, scrie bihon.ro.

Potrivit primelor informații, un TIR și un microbuz, în care se aflau 9 persoane, au intrat în coliziune în apropiere de Biharkeresztes. Trei persoane din microbuz și-au pierdut viața pe loc, 2 sunt în stare critică, 1 persoană în stare gravă, în timp ce alte 3 au scăpat cu răni ușoare.

GRAV ac" src="http://media.realitatea.net/multimedia/image/201707/w500/accident-ungaria_51581200.jpg" alt="(w500)

GRAV ac" width="500" height="280" layout="responsive">

ACCIDENT UNGARIA. Se pare că microbuzul cu numere de Bulgaria venea din Anglia și a intrat în TIR-ul, înmatriculat în România, care se afla în zona de odihnă de lângă șoseaua 42, din zona Biharkeresztes.

Accident grav în apropiere de Vama Borş, între un microbuz şi un TIR: Trei morţi şi şase răniţi

ACCIDENT UNGARIA. Reacţia MAE

ACCIDENT UNGARIA. Consulatul General al României la Gyula are în atenție accidentul produs în dimineața zilei de 25 iulie a.c. și a întreprins demersuri pe lângă autoritățile locale în vederea obținerii unor informații suplimentare. Potrivit informațiilor disponibile momentan, accidentul s-a soldat cu decesul a 3 cetățeni români, precum și cu rănirea altor 6 cetățeni români, care au fost transportați și internați la spitale din proximitate.

Toate cele 9 victime circulau la bordul unui microbuz care se îndrepta spre România. Până în prezent, circumstanțele în care s-a produs accidentul nu au fost clarificate.

ACCIDENT UNGARIA. De asemenea, o echipă mobilă împreună cu șeful oficiului consular s-au deplasat în regim de urgență, la locul accidentului și la spitalele din zonă pentru a acorda sprijinul necesar.

Consulatul General al României la Gyula monitorizează cu prioritate cazul și este în contact cu autoritățile locale, fiind pregătit să acorde asistență consulară, în funcție de solicitări.

ACCIDENT UNGARIA. Un alt accident în Ungaria a avut loc pe 5 iulie

Pe 5 iulie, un alt accident în care a avut loc în Ungaria. Șase cetățeni români au fost răniți în urma unui accident produs pe autostrada M5, în apropierea localității Lajomizse din Ungaria.

ACCIDENT UNGARIA. În urma producerii accidentului patru persoane au fost transportate la spitalul din localitatea Kecskemét, trei dintre acestea fiind în stare gravă. Alţi doi cetăţeni români au fost uşor răniţi şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

„Ambasada României la Budapesta şi Consulatul General al României la Szeged au în atenţie accidentul rutier produs în noaptea de 4 spre 5 iulie 2017 pe autostrada M5, în apropierea localităţii Lajosmizse, eveniment în care au fost implicaţi şase cetăţeni români.

ACCIDENT UNGARIA. Reprezentanţii oficiului consular de la Szeged au întreprins demersuri pe lângă autorităţile locale pentru a obţine informaţii suplimentare cu privire la circumstanţele producerii accidentului şi starea de sănătate a cetăţenilor români.

Conform datelor furnizate de autorităţile ungare, în urma producerii accidentului, patru cetăţeni români au fost transportaţi la spitalul din localitatea Kecskemét, trei dintre aceştia fiind în stare gravă. Alţi doi cetăţeni români au fost uşor răniţi şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

ACCIDENT UNGARIA. Ambasada României la Budapesta şi Consulatul General al României la Szeged monitorizează cazul şi sunt în contact cu autorităţile locale, fiind pregătite să acorde asistenţă consulară, în funcție de necesități”, se arată într-un comunicat MAE.