MENIU

A învins cancerul şi apoi a câştigat marele premiu la loto

Foto: bbc.co.uk

Premiul cel mare de la loteria Euromillions a fost împărţit între englezul Les Scadding şi un sindicat al it-iştilor din Liverpool. Les, care în urmă cu cinci ani s-a vindecat de cancer, avea o descoperire bancară de 68 de lire în momentul în care numerele sale au ieşit câştigătoare.

Les Scadding, care de aproape un an nu mai avea serviciu, a crezut, atunci când şi-a verificat prima oară biletul, că a câştigat în jur de 50.000 de lire, dar când a ajuns acasă şi a verificat pe internet, a descoperit că avea toate numerele corecte.

Deşi a spus că nu a reuşit să doarmă de când a descoperit câştigul şi până şi-a ridicat banii, Les a mărturisit că nu a fost foarte surprins, pentru că, în adâncul sufletului lui, a ştiut mereu că o să câştige. El devenise chiar şi obiectul amuzamentului copiilor lui, care nu credeau că o să câştige vreodată. "Fiica mea, care locuieşte în Abu Dhabi, mă întreba mereu dacă am câştigat la loto, iar eu îi spuneam că data viitoare o să câştig".

Les Scadding şi soţia lui, Samantha au multe lucrurie de făcut cu banii: vor renunţa temporar la muncă, îşi vor cumpăra o reşedinţă în Barbados, îşi vor mări casa, îşi vor ajuta copiii, vor face donaţii... Les, personal, vrea un Range Rover sport, pentru că nu a avut niciodată o maşină nouă.

Mai multe articole despre:
loterie Euromillions loto câştigător loto