MENIU

5 idei simple pentru amenajarea livingului - VEZI FOTO

propunere amenajare living
propunere amenajare living
propunere amenajare living
propunere amenajare living
propunere amenajare living

Amenajarea unui apartament poate să-şi dea dureri de cap din cauza spaţiului prea mic sau a planului casei. De la bunici sau părinţi am învăţat că un living trebuie să fie încărcat pentru a avea cât mai multe spaţii de depozitare.

Ei bine, REALITATEA.NET îţi propune cinci idei simple de amenajare a livingului, astfel încât spaţiul să fie unul aerisit, plin de culoare şi reconfortant.

În primul rând, trebuie să stabileşti tematica, pornind de la o culoare, un material sau un stil - clasic, rustic sau contemporan. Vizitează cât mai multe magazine de mobilă, care vin cu propuneri adaptate fiecărui stil. Ai îndrăzneala să nu faci alegeri banale. Livingul te defineşte şi este locul în care îţi petreci timpul alături de prieteni sau familie.

Dacă ai o cameră mică, renunţă la mobilierul masiv. Tot mai mulţi producători au gândit obiecte de mobilier practice şi colorate.Poţi folosi accente pentru a da personalitate încăperii, însă nu uita că prea multe obiecte pot încărca spaţiul. Alege o lampa cu un design inedit sau un ceas vechi de perete care să devină \"vedeta\"încăperii.

Oglinzile dau senzaţia de spaţiu. Poziţionează oglinda astfel încât să reflecte şi să intensifice lumina din încăpere. Fie că foloseşti o oglindă foarte mare sau bucăţi mai mic, efectul este fascinant.

Organizează cu grijă aranjarea mobilierului în living. Stabileşte cum vei folosi camera: vei citi, te vei uita la TV, îţi vei petrece timpul cu prietenii. Trebuie să te asiguri că fiecare spaţiu corespunde nevoilor tale.

Accesorizează. Nimeni nu vrea să trăiască într-un apartament fără personalitate, doar cu obiecte de mobilier şi atât. Găseşte locul potrivit pentru cărţile tale, cumpără o măsuţă de cafea, aruncă o pătură pe un colţ al canapelei, alege un tablou potrivit. Nu uita de plante care aduc un plus de culoare în living.