MENIU

34 DE SECŢII DE VOTARE SPECIALE ÎN BUCUREŞTI. Vezi care sunt

La urne
Cum votăm la alegerile de duminică

Pentru cetăţenii care nu au domiciliul în Bucureşti, dar vor să voteze în Capitală, au fost organizate 34 de secţii de votare speciale, printre locurile alese de Prefectură figurând Gara de Nord, Gara Obor, Facultatea de Drept a Universităţii, căminele din Politehnică şi Grozăveşti şi câteva spitale.

La cele 34 de secţii de vot îşi pot exercita acest drept alegatorii care în ziua alegerilor se afla în Bucureşti sau nu au domiciliul legal în Bucureşti, după ce au declarat în scris pe propria raspundere că nu au mai votat şi nu vor mai vota în acel tur de scrutin.

În sectorul 1 au fost organizate cinci secţii de vot speciale astfel: Gara de Nord, Şcoala Generală nr. 1 Sf Voievozi, Aeroportul Internaţional Băneasa Bucureşti \"Aurel Vlaicu\", Colegiul Tehnic Media, Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti.

În sectorul 2 au fost organizate trei secţii speciale, astfel: Gara de Est (Obor),  Căminul de studenţi nr. 3 Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti şi Căminul de studenţi nr. 4 Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti.

Cele şapte secţii speciale din sectorul 3 sunt: Spitalul de Psihiatrie \"Dr. Constantin Gorgoş\", Spitalul Justiţiei \"Dr. Constantin Angelescu\" , Institutul Naţional de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneoclimatologie,  Spitalul \"Colţea\", Spitalul \"Caritas\", Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale \"Dr. Victor Babeş\", Căminul de bătrâni nr.5 Vitan.

În sectorul 4 au fost instituite trei secţii speciale:  Cămin studenţesc C3 - campusul Universităţii \"Spiru Haret\", Spitalul Clinic de Urgenţă \"Bagdasar-Arseni\",  Autogara \"Filaret\".

În sectorul 5 a fost organizată o singură secţie specială, la Facultatea de Drept a Universităţii.

Cele mai multe secţii de votare speciale - 15 - vor exista în sectorul 6, majoritatea organizându-se în cadrul căminelor studenţeşti.  Acestea au fost amplasate în căminele din Grozăveşti (două secţii), Regie (nouă secţii) una în Căminul A din complexul Leu şi una în Căminul A3. . Tot în sectorul 6 se vor mai organiza secţii de votare speciale în incinta Academiei Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport şi  la Spitalul Clinic de Obstetrică şi Ginecologie \"Panait Sârbu\".

Citeşte mai multe despre alegeri şi pe money.ro