MENIU

Liga Campionilor: Arsenal nu poate conta pe aportul lui Van Persie în partida cu Villarreal

Foto: thesun.co.uk

Atacantul olandez Robin van Persie se confruntă cu o leziune la muşchii inghinali şi nu este apt pentru meciul pe care echipa sa, Arsenal Londra, îl va disputa, astăzi, în deplasare, cu gruparea spaniolă Villarreal, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, informează BBC.

Golgheterul din acest sezon al formaţiei pregătite de Arsene Wenger s-a accidentat în confruntarea pe care naţionala Olandei a susţinut-o împotriva Macedoniei, în preliminariire Cupei Mondiale 2010, şi a ratat întâlnirea cu Manchester City, din campionat.

Iniţial, staff-ul medical al echipei londoneze a anuţat că jucătorul batav în vârstă de 25 de ani va fi apt pentru confruntare cu Villarreal, însă, ulterior, acesta a precizat că atacantul va trebui să mai stea departe de gazon pentru încă o săptămână.

Pentru meciul cu gruparea spaniolă, Arsenal nu va putea conta nici pe serviciile lui Eduardo şi Abou Diaby, ambii accidentaţi, în timp ce Arşavin nu are drept de joc.

La Villarreal, care va primi astăzi vizita formaţiei britanice în turul sferturilor Ligii Campionilor, va lipsi mijlocaşul Santi Cazorla, accidentat grav în etapa precedentă din Primera Division, cu Almeria.

Mai multe articole despre:
Liga Campionilor Villarreal Arsenal