MENIU

Ce prezic șamanii pentru 2022 - Ce se întâmplă cu PANDEMIA și cu tensiunile globale

Ce prezic șamanii pentru 2022

Șamanii din Peru au făcut tradiționalele incantații de final de an. Predicțiile sunt bune, pentru că 2022 se anunță un an linistit, după ce ultimii doi ne-u dat cu totul viata peste cap. 

Cu puțin timp înainte de sosirea noului an, șamanii din Peru s-au adunat pe un deal din afara orașului Lima. Ritualul lor vizează anul care tocmai se încheie, dar și predicțiile pentru cel care vine.

Desigur, cea mai așteptată predicție este cea în privința pandemiei, iar veștile sunt bune. Șamanii din Peru susțin că virusul va rămâne printre noi într-o formă ușoară și în cele din urmă va dispărea.

„Am făcut un ritual să fie pace în lume, să se termine pandemia și să nu mai afecteze oamenii. Se va termina anul acesta”.

Viitorul nu pare optimist doar din perspectiva pandemiei, ci și pe plan politic. Șamanii au făcut ritualuri cu fotografii ale unor politicieni ca Joe Biden și Vladimir Putin, pentru reducerea conflictelor și tensiunilor.

Vrăjitorii, șamanii și clarvăzătorii fac parte de mult timp din cultura peruană. Încă de pe vremea incașilor, oamenii încercau să prezică viitorul. 

Mai multe articole despre:
samani predictii 2022