MENIU

Barcelona-Real Madrid 2-2. Zidane s-a dus la vestiarul Barcelonei.Ce a făcut acolo i-a uluit pe toţi

El Clasico s-a încheiat nedecis, 2-2, la capătul unui joc extrem de tensionat, disputat duminică seara pe stadionul Camp Nou, în faţa a 97.393 de spectatori. Galeria Foto.

Acesta a reprezentat ultimul derby al lui Andres Iniesta (34 ani), care va părăsit Barcelona la finalul sezonului, pentru a juca în China. Chiar dacă meciul de ieri a fost presărat cu durităţi, după meci, antrenorul Realului, Zinedine Zidane, a mers la uşa vestiarului catalanilor, unde l-a aşteptat pe Iniesta.

Zidane a așteptat 5 minute pe holul de la vestiare pentru a-l felicita pe "don Andres", anunţă Digisport. Momentul de neuitat a fost surprins de camerele de luat vederi ale celor de la Casa del Futbol, de la Movistar+.

"Am savurat încă din primul minut acest ultim El Clasico. Eu rămân cu reacția echipei după eliminare și cu efortul depus. Încă suntem neînvinși în acest sezon. Nu e ușor să joci în 10 oameni contra lui Real Madrid, dar echipa a făcut-o bine", a spus Andres Iniesta, la finalul meciului Barcelona - Real Madrid 2-2. Sursa foto: Digisport.

Cum s-au îmbrăţişat Zidane şi Iniesta, în Galeria Foto.

Mai multe articole despre:
Real Madrid Barcelona Zidane Messi Iniesta