MENIU

VOCEA ROMÂNIEI. Darren Cahill impresionat de concurentul Bogdan Ioan

VOCEA ROMÂNIEI. Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, s-a arătat impresionat de Bogdan Ioan, concurentul de la Vocea României care a impresionat publicul și milioane de telespectatori și internauți cu felul în acre a interpretat melodia Earth Song a lui Michale Jackson.

VOCEA ROMÂNIEI. Antrenorul australian a publicat pe contul său de Twitter un mesaj în care le recomandă fanilor lui Michael Jackson să asculte versiunea constănțeanului. 'Trebuie să fie ceva în apa din Constanța. Dacă ești un fan Michael Jackson, ascultă-l pe acest tip de la Vocea României', a scris Cahill, spunând că a primit linkul de la Simona Halep, notează libertatea.ro. 

VOCEA ROMÂNIEI. Bogdan Ioan, este un tânăr de 28 de ani din Constanța care a făcut senzație, vineri seara, la Vocea României cu interpretarea sa a piesei Earth Song a lui Michael Jackson.

VOCEA ROMÂNIEI. Toți jurații s-au întors de la primele note pe care le-a luat cântărețul, iar pe tot parcursul interpretării, cei patru jurați au rămas fără cuvinte. Mai mult, Smiley l-a rugat chiar să mai cânte odată fragmentul din melodia regretatului cântăreț american.

Mai multe articole despre:
concurent Vocea României Darren Cahill Bogdan Ioan