MENIU

VIITORUL - SALZBURG //LIVE SCORE. Declarația neașteptată făcută de antrenorul austriecilor

VIITORUL - SALZBURG //LIVE SCORE. Meciul elevilor lui Hagi împotriva austricielor este unul cu mari emoții. Partida tur care contează în play-off-ului Europa League se va disputa joi seara de la ora 21.45 la Ovidiu, iar returul are loc pe  24 august, la Salzburg. Antrenorul austriecilor a declarat că vede în echipa românească un adversar puternic, în ciuda rezultatelor. 

VIITORUL - SALZBURG //LIVE SCORE. ''Campioana României este obstacolul de care trebuie să trecem pentru a ne califica în grupele Europa League. Am urmărit adversarii în România și știm că au avut un start mai slab de sezon. Nu ne gândim prea mult la aceste rezultate, însă, și suntem pregătiți să înfruntăm o echipă determinată, care joacă fotbal. Antrenorul său, Gheorghe Hagi, a fost un mare fotbalist, iar echipa sa evoluează într-un stil similar — încearcă să joace fotbal'', a declarat Marco Rose, citat de site-ul campioanei Austriei, preluat de agerpres.ro.

VIITORUL - SALZBURG //LIVE SCORE. La rândul său, atacantul israelian Munas Dabbur a afirmat: ''Viitorul nu a intrat în ritm în campionat și va da totul în Europa League. Trebuie să rămânem fermi în fața lor, să fim calmi și să ne facem jocul nostru. Dacă vom rămâne concentrați la maximum în ambele meciuri, ne putem califica din nou în grupele Europa League''.

VIITORUL - SALZBURG //LIVE SCORE. RB Salzburg nu va putea conta în meciul de joi, de la Ovidiu, pe Samuel Tetteh (accidentat la genunchi) pe David Atanga (accidentat la un metatars) și nici pe Stefan Stangl, care a suferit o ruptură musculară și va lipsi mai multe săptămâni. Alexander Walke a făcut deplasarea cu echipa în România, dar este incert, din cauza unei accidentări la deget.

VIITORUL - SALZBURG //LIVE SCORE. FC Viitorul o va întâlni pe Red Bull Salzburg joi, de la ora 21,45, la Ovidiu, în prima manșă a play-off-ului Europa League. Returul va avea loc pe 24 august, la Salzburg.