MENIU

Veste teribilă despre Oleg Protasov. Acuzații care zguduie Liga 1

Un fost "secund" al ucraineanului Oleg Protasov a dezvăluit două meciuri aranjate la care actualul antrenor al Astrei a participat cu bună ştiinţă. Se întâmpla în anul 2010, la echipa rusă FC Rostov, iar în acele partide a fost titular şi un român, Sorin Ghionea.

Pe Oleg Protasov şi Vladimir Liutîi îi leagă multe amintiri, bune sau rele. Născuţi amândoi în Dnipropetrovsk, Ucraina, au fost colegi la Dnipro între 1981 şi 1987, dar au prins şi câteva meciuri la naţionala URSS. Acestea sunt amintirile frumoase. Printre cele urâte a fost  aventura lor de antrenori în Rusia, ţară care acum le macină locurile natale şi patria, scrie prosport.ro.

Anul 2010. Oleg Protasov, antrenor care în 2005 intrase în sufletul steliştilor, semnează cu FC Rostov, o echipă care cu un sezon în urmă se luptase pentru supravieţuirea în prima ligă. Printre alţii, şi-l ia ca asistent pe bunul său prieten Vladimir Liutîi, cel care era deja obişnuit cu aerul din campionatul Rusiei. Până atunci activase ca antrenor secund la Lokomotiv Moscova.

Mai multe, pe prosport.ro.

Mai multe articole despre:
Steaua Astra blat Lokomotiv Moscova Oleg Protasov