MENIU

Veste surprinzătoare pentru Ianis Hagi. Fiului "Regelui" nu i-a venit să creadă

Clubul italian de fotbal Fiorentina a fost scos la vânzare de proprietarii săi, care au evocat luni într-un comunicat "nemulţumirea suporterilor" ca motiv al deciziei lor, informează AFP. 

"Proprietarii Fiorentinei, ţinând cont de nemulţumirea suporterilor, anunţă că sunt întru totul pregătiţi să se dea la o parte şi să lase clubul la dispoziţia cui va dori să-l cumpere şi să-l conducă apoi în felul pe care-l va considera cel mai potrivit", se poate citi pe site-ul grupării la care sunt legitimaţi jucătorii români Ciprian Tătăruşanu şi Ianis Hagi.

Fiorentina aparţine din anul 2002 familiei Della Valle, industriaşi italieni care deţin mai ales marca de pantofi Tod's, conform Agerpres.

"Este momentul să facă un pas în faţă cei care iubesc tricoul violet şi cred că acest club poate fi condus în mod diferit şi cu mai mult succes", au adăugat proprietarii, care sunt gata "să primească oferte concrete".

Fanii contestă de mai multe săptămâni felul în care Fiorentina este condusă de familia Della Valle.

Când echipa se pregătea să se despartă de mijlocaşul spaniol Borja Valero, unul dintre idolii publicului, în faţa stadionului Artemio Franchi au fost agăţate trei banderole în mai puţin de o săptămână. "Aţi vinde chiar şi fumul lumânărilor. Della Valle, plecaţi", se putea citi pe ultima dintre ele, instalată sâmbătă.

Mai multe articole despre:
Ianis Hagi