MENIU

Veste de la PSG: Neymar a plecat în Brazilia

Fotbalistul brazilian Neymar, vedeta lui Paris Saint-Germain, a plecat pentru câteva zile în țara sa natală din cauza unei probleme personale, a anunțat luni antrenorul echipei franceze, Unai Emery.

"Sper că se va întoarce peste trei sau patru zile", a declarat Emery. El a explicat că Neymar l-a sunat sâmbătă, înaintea meciului cu Lille, pentru care atacantul era suspendat. "Mi-a spus că are o problemă familială și că ar fi important pentru el dacă PSG și cu mine i-am oferi posibilitatea să meargă în Brazilia să se ocupe de această problemă", a continuat tehnicianul spaniol, conform Agerpres.

"Pe primul loc vine omul, după aceea fotbalistul. Noi am vorbit cu Antero Henrique, directorul sportiv al lui PSG, a spus Emery cu două zile înaintea meciului din deplasare cu Strasbourg din optimile de finală ale Cupei Ligii franceze. "Noi i-am acordat permisiunea să facă acest drum", a adăugat Emery.

El nu știe dacă va conta pe jucătorul său în meciul de miercuri sau în cel de sâmbătă împotriva lui Rennes, în campionat.

"Vom aștepta să fie pregătit pentru a veni. Nu știu dacă va veni mâine pentru meciul de miercuri, mai întâi trebuie să fie liniștit cu problema sa", a spus tehnicianul.

Mai multe articole despre:
PSG Neymar