MENIU

Veste bombă pentru Rapid! Ce a decis FIFA în urmă cu puţin timp

Clubul Rapid

Comisia de Disciplină a FIFA a anunțat FRF să nu mai depuncteze Rapidul, după ce Obed a confirmat la forul mondial că și-a primit banii datorați de clubul giuleștean.

Deși nigeriano-englezul Rhema Obed a anunțat FIFA încă de pe 25 mai că litigiul cu Rapid a fost stins, el primindu-și banii datorați, forul mondial a transmis abia astăzi Federației Române să stopeze orice sancțiune asupra clubului giuleștean, notează digisport.ro. 

57.000 de euro i-a plătit conducerea alb-vișiniilor mijlocașului englez, care a dat în judecată la FIFA clubul patronat de Valerii Moraru și a câștigat. Acum două săptămâni, forul mondial a trimis Federaţiei Române de Fotbal o somaţie în care a cerut penalizarea cu 6 puncte a grupării giuleştene. Comitetul Executiv al FRF nu a ratificat decizia FIFA de a depuncta Rapidul.

Clubul a prezentat o înțelegere semnată cu fotbalistul, iar FRF a decis să poarte cu FIFA o corespondență care să lămurească situația. Rapid a primit un răgaz de 48 de ore pentru a prezenta înțelegerea cu fotbalistul, în același timp urmând să fie trimis actul și la FIFA. 

Mai multe articole despre:
FIFA Rapid FRF Giuleşti sport