MENIU

Un fotbalist a fost atacat în propria casă

Alexander Merkel

Fotbalistul german Alexander Merkel, care a jucat în acest an la Watford sub formă de împrumut de la Udinese, a fost atacat la locuinţa sa din Londra, la începutul lunii mai, de doi bărbaţi care au încercat să îl jefuiască, informează presa engleză.

Potrivit sursei citate, poliţia londoneză a deschis o anchetă ca urmare a incidentului ce a avut loc în data de 2 mai, în jurul orei 22.30.

Cei doi atacatori au încercat să doboare uşa şi au lovit-o cu motoretele cu care veniseră la locul faptei. După ce Merkel a ieşit din casă, unul dintre atacatori, un bărbat cu accent irlandez, a încercat să îi smulgă de pe mână ceasul fotbalistului în vârstă de 22 de ani. În timp ce jucătorul se lupta cu bărbatul, celălalt atacator a sustras o geantă din casa lui Merkel.

Atacatorii au plecat apoi cu motoretele conduse de alţi doi bărbaţi.

"Am văzut nişte persoane ţipând şi lovind uşa, iar tânărul care locuieşte acolo a ieşit la uşă. A fost înfricoşător. Am sunat imediat poliţia. Cel care locuieşte acolo conduce o maşină Maserati şi evident are mulţi bani", a declarat un martor la incident, conform Daily Mirror.

Alexander Merkel a jucat în 11 meciuri pentru Watford din luna ianuarie, când a fost împrumutat de la Udinese.

Mai multe articole despre:
atacat fotbalist Alexander Merkel