MENIU

Uimitor! Cristi Chivu a ieşit la atac. E nemilos cu Răzvan Burleanu

Cristi Chivu şi-a exprimat public susţinerea pentru Ionuţ Lupescu la şefia Federaţiei Române de Fotbal.

După ce Burleanu a afirmat că Lupescu este înconjurat de "şomeri" din lumea fotbalului, fostul câştigător al Ligii Campionilor cu Inter Milano a oferit şi el un răspuns tăios.

"Eu sunt un şomer de lux, pentru că am avut posibilitatea asta. Din păcate sunt oameni care, odată ce au ajuns la putere, ţin cu tot dinadinsul să rămână pe un scaun şi probabil că sunt depăşiţi de acest fenomen. E o strategie pe care dânsul, probabil dându-şi seama că pierde teren, o foloseşte pentru a-şi juca ultimele cărţi.

Eu cred în ceea ce va schimba Lupescu, în ceea ce va putea face şi cred într-o schimbare a fotbalului românesc în bine prin venirea lui Ionuţ Lupescu la conducerea FRF.

Îl văd liniştit, ambiţios, preocupat de problemele oamenilor cu care se întâlneşte. Ăsta e un lucru bun, până la urmă asta contează. Problemele fotbalului românesc nu sunt reprezentate doar de echipa naţională sau ce se întâmplă în Liga 1 sau a doua, ci în general tot ce se întâmplă la copii şi junior, fotbal amator, fotbal feminin, de sală...

Sunt probleme care se pot rezolva şi sunt convins că el va câştiga aceste alegeri" ,a spus Chivu pentru Telekomsport.

Alegerile de la FRF vor avea loc în data de 18 aprilie. Principalii candidaţi sunt Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu şi Marcel Puşcaş.

Mai multe articole despre:
Cristi Chivu alegeri FRF Razvan Burleanu