MENIU

TRIST - Un fotbalist din România s-a SINUCIS. S-a aruncat în faţa trenului

Un tânăr de 21 de ani, Ionuț Lucian Radu, din comuna Cîrligele, judeţul Vrancea, și-a pus capăt zilelor în noaptea de luni spre marți. El s-a aruncat în fața unui tren și nu a mai avut nicio șansă la viață. În apropierea locului în care a fost găsit cadavrul tânărului, anchetatorii au descoperit mașina acestuia și cheile, puse lângă una dintre roți, dar și două bilete de adio. Unul era adresat mamei sale, iar celălalt iubitei, care ar fi plecată în Italia. 

Gestul tânărului, care era component al echipei de fotbal Voința Cîrligele, i-a uimit pe toți cei care îl cunoșteau. Primarul comunei Cîrligele, Ștefan Moscu, ne-a spus că tânărul era un băiat extrem de cuminte, care nu a creat niciodată probleme.

"Nu pot să înțeleg ce s-a întâmplat. Era un băiat liniștit, cu mult bun simț. Chiar făceam comparație între el și tinerii din ziua de azi. Era la locul lui și provine dintr-o familie la fel. Mama lui lucrează la Focșani, iar tatăl a lucrat la noi și acum e și el tot la Focșani. Niciodată nu au existat probleme cu băiatul acesta", ne-a spus primarul Moscu.

Potrivit unor surse, luni, tânărul ar fi avut o discuție mai aprinsă cu tatăl său, care a observat că era foarte agitat și închis în el. Nu s-a gândit, însă, nicio clipă, că va face un gest necugetat.

Sursa: monitorulvn.ro

Mai multe articole despre:
fotbalist sinucis