MENIU

SUPER LOVITURĂ dată de Gică Hagi în SECRET

Gică Hagi

Gică Hagi nu este multumit de evolutia echipei sale, Viitorul Constanta, in acest sezon, dar este gata sa dea o super lovitura.

Gica Hagi va muta echipa, in cel mult doi ani, pe un stadion ultramodern ce va fi construit la Voluntari. Proiectul este deja finalizat, s-au obtinut autorizatiile necesare pentru inceperea lucrarilor, insa autoritatile prefera sa tina totul secret.

Mircea Radulescu, directorul tehnic al Academiei de Fotbal din Voluntari, sustine ca informatiile despre noul stadion nu pot fi facute publice deocamdata.

"Domnul primar (Florentin Pandele - n.red.) nu ofera informatii de acest gen pentru ca spune ca mai intai trebuie sa vorbeasca faptele. Nimeni din Primarie nu va va oferi detalii. Nici in ruptul capului nu o vor face", a declarat Mircea Radulescu pentru ziare.com.

Din informatiile sursei citate, arena pe care echipa lui Gica Hagi isi va disputa meciurile de pe teren propriu va avea o capacitate de 8-10.000 de locuri si va fi ridicata pe locul in care se afla baza de pregatire din preajma Politiei Pipera. Investitia este estimata la 8 milioane de euro, conform unor surse din cadrul Primariei Voluntari.

Gica Hagi s-a mutat deja la Voluntari din vara anului trecut, iar echipa de seniori isi desfasoara activitatea aici. Toti jucatorii s-au stabilit intr-un complex de la marginea Bucurestiului si asteapta constructia stadionului nou.

In baza acestui parteneriat, dupa finalizarea stadionului gruparea lui Hagi se va numi Viitorul Voluntari.